Algemeen | LMcare

Krijg direct online hulp

LMcare helpt je onder andere bij angst, paniek, depressie, dwangstoornissen, PTSS en sociale fobie. Start binnen een week met een kort, intensief traject via videobellen. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. Alles wordt vergoed, geen wachtlijst.

Samen gaan we voor verbetering. Het komt goed.

Contact LMcare

  • Laat hieronder jouw gegevens achter, dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

  • Heb je last van su├»cidale klachten? Bel 113.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Geen wachtlijsten en alles vergoed

Maandenlang wachten op een plekje bij een psycholoog. Het is helaas eerder regel dan uitzondering in de GGZ. Bij LMcare gaan we de strijd met die wachtlijsten aan.

Bij ons start je al binnen een week met de behandeling. Met een verwijsbrief van je huisarts worden de kosten ook nog eens volledig vergoed vanuit je basisverzekering, op je eigen risico na.

Online therapie met video

In onze online videotherapie communiceer jij met je psycholoog via smartphone, tablet of laptop. Dan hoef jij de deur niet uit en in een wachtkamer plaats te nemen. Een sessie duurt maximaal 45 minuten en is daardoor makkelijk in te plannen.
De reistijd die jij bespaart, steken we in 1-2 extra sessies per week. Zo komen we samen, sneller tot verbetering.

Chatmogelijkheid

We zijn de enige GGZ-instelling in Nederland die ook online therapie via een beveiligde chatfunctie aanbiedt. Je kunt dus in de trein of in een openbare ruimte met je psycholoog communiceren. Dat kan je veel tijd besparen.

Online therapie behandelaars

Onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben minimaal 5 jaar behandelervaring. Ze beheersen allemaal de nodige behandeltechnieken om jou snel en doeltreffend te helpen.

Korte behandelduur

LMcare houdt jouw behandeltraject zo kort mogelijk. Dankzij onze aanpak kun je 2 tot 3 afspraken per week hebben. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend, en zelfs dagelijks indien nodig. Zo komen we samen, sneller tot verbetering. Wij streven ernaar om samen de behandeling na 2-3 maanden te kunnen afsluiten.

Onderzoek toont aan dat kort achter elkaar behandelen effectief is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter en langer hangen.

Themabijeenkomsten

Naast jouw individuele behandeling bieden we je de mogelijkheid om in groepsverband deel te nemen aan 6 verschillende themabijeenkomsten.
Deze themabijeenkomsten kunnen bijdragen aan jouw herstel en de kans op terugval verminderen.

Ik heb de therapie bij LMcare erg prettig gevonden; ik heb inzicht gekregen in mijn problematiek middels psycho-educatie en het maken van huiswerkopdrachten.

Doordat de therapie intensief start blijf je ermee bezig waardoor je snel tot verandering kan komen. Ik heb veel geleerd wat ik de rest van mijn leven kan inzetten.

Het voelt als een opluchting sinds ik bij LMcare ben begonnen. Ik kon het niet meer alleen, en dankzij LMcare sta ik er niet alleen voor. Ik ben er nog lang niet maar geloof dat het goed komt.

Ik kon snel terecht bij LMcare en voel mij goed begrepen door de psycholoog. Het is fijn dat er veel tijd voor je wordt genomen en dat er meerdere sessies per week mogelijk zijn.

Vorige Volgende