Direct online hulp bij angst bij LMcare

Direct online hulp bij angst

Bij een angststoornis voel je aanhoudend veel stress waardoor je je niet meer goed kunt concentreren op je werk en je dagelijkse bezigheden.

Een op de vijf Nederlanders heeft last van een angststoornis. Je bent dus niet de enige.

Online, frequent & intensief behandelen: samen gaan we voor verbetering. Je kan al binnen een week starten met je behandeling. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. En de kosten? Met een doorverwijzing via je huisarts wordt alles vergoed.

Het komt goed.

Problemen waar wij bij kunnen helpen

Paniekstoornis

Bij deze stoornis is cognitieve gedragstherapie zeer effectief. Je leert daarbij je manier van denken volledig te veranderen. Ook krijg je handvatten om je emoties te beïnvloeden om zo van een paniekaanval af te komen.

Ik wil verbetering

ADD

Met de juiste therapie kun je goed met ADD leren leven. De behandeling van ADD kan met de cognitieve gedragstherapie die lmcare aanbiedt. In deze therapie leren we je manieren aan om goed met ADD om te gaan.

Ik wil verbetering

ADHD

lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarmee we jouw ADHD-klachten kunnen verlichten. CGT richt zich op het aanleren van een nieuwe, meer gezonde manier van denken en handelen. Je leert zo beter omgaan met je ADHD.

Ik wil verbetering

Chronische pijn

Pijnervaring kan te maken hebben met onze gedachten en emoties. Daarom is chronische pijn te behandelen met cognitieve gedragstherapie. Dit richt zich op het verleggen van je focus en het realiseren dat je zelf de macht hebt om ervaringen te beïnvloeden.

Ik wil verbetering

Depressie

Als je met jezelf in de knoop zit, wil je graag snel geholpen worden. lmcare heeft betrokken online psychologen die werken met een versnelde behandelprocedure. In een kort tijdsbestek heb jij met jouw online psycholoog veelvuldig contact.

Ik wil verbetering

Dwangstoornis

Het is bij een dwangstoornis belangrijk dat je je gedrag radicaal verandert. lmcare biedt cognitieve gedragstherapie waarbij vele technieken en opdrachten helpend zijn. Met je online psycholoog onderzoek je hierbij wat realistisch is en wat niet.

Ik wil verbetering

Sociale fobie

Om je sociale fobie te behandelen gebruikt lmcare cognitieve gedragstherapie. Samen met je psycholoog ga je na welke gedachten wel en niet waar zijn. Ook krijg je oefeningen waarbij je in moeilijke situaties speciale technieken uitprobeert.

Ik wil verbetering

Stress

De cognitieve gedragstherapie van lmcare kan je helpen met een goed stressmanagement. Deze therapie richt zich op het aanleren van een nieuwe, gezonde manier van denken en handelen.

Ik wil verbetering