Psychische klachten kennen geen wachttijd

Daarom bieden wij je snel de psychische zorg die je nodig hebt. LMcare helpt je onder andere bij angst, paniek, depressie en traumaklachten. Je kan al binnen een week starten met een kort, intensief traject via videobellen. Veilig in je eigen vertrouwde omgeving.

Alles wordt vergoed, geen wachtlijst.

Geen reis- of wachttijden

Kort & intensief behandeltraject

Veilige online omgeving

Gratis LMcare app

  • Geen reis- of wachttijden

  • Kort & intensief behandeltraject

  • Veilige online omgeving

  • Gratis LMcare app

Bij LMcare spreek je jouw psycholoog online

Het is eigenlijk heel logisch: als je elkaar vaak ziet, ben je veel meer betrokken, weet je wat er speelt en kom je sneller to the point. Bij LMcare behandelen we daarom succesvol volgens onze FIT-method®.

We houden de behandelingen kort, zonder in te leveren op kwaliteit. Dankzij videobellen is het mogelijk om je psycholoog 2 tot 3 keer per week te spreken, gewoon vanuit je huiskamer. Zelfs dagelijks, als dat even nodig is. Dit sterkt de band tussen jou en de psycholoog die nodig is voor een succesvolle behandeling.

Door onze ervaring met de FIT-method®, weten we dat een sGGZ-traject bij LMcare gemiddeld binnen 4 maanden volledig en succesvol afgerond kan zijn.

Ik heb de therapie bij LMcare erg prettig gevonden; ik heb inzicht gekregen in mijn problematiek middels psycho-educatie en het maken van huiswerkopdrachten.

Tamara

Doordat de therapie intensief start blijf je ermee bezig waardoor je snel tot verandering kan komen. Ik heb veel geleerd wat ik de rest van mijn leven kan inzetten.

Letty

Het voelt als een opluchting sinds ik bij LMcare ben begonnen. Ik kon het niet meer alleen, en dankzij LMcare sta ik er niet alleen voor. Ik ben er nog lang niet maar geloof dat het goed komt.

Sophie

Ik kon snel terecht bij LMcare en voel mij goed begrepen door de psycholoog. Het is fijn dat er veel tijd voor je wordt genomen en dat er meerdere sessies per week mogelijk zijn.

Sanne

Mijn behandeling was erg intensief, kort en krachtig dit was erg fijn. Ik heb goede oefeningen gehad en fijne gesprekken met Jenneken Langen. Ik zou LMcare en in het bijzonder Jenneken Langen zeker aanbevelen.

Cindy

Een selectie van onze psychologen

Wij staan voor je klaar. Al onze psychologen zijn universitair opgeleid, met minimaal 3 jaar werkervaring.

Ammani Cherpanath
Psychotherapeut

Anne Sophie Herman
Psychotherapeut i.o.

Bas van Oosterhout
Klinisch psycholoog

Chantal Mumuni-van Ree
GZ-psycholoog

Denise Habets
Psycholoog Msc

Siegfried Koeck
Klinisch psycholoog

Eelke Sistermans
GZ-psycholoog

Lotte Sloothaak
Psycholoog Msc