Algemeen | LMcare

Krijg direct online hulp

LMcare helpt je onder andere bij angst, paniek, depressie en trauma klachten. Start binnen een week met een kort, intensief traject via videobellen. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. En de kosten? Met een doorverwijzing via je huisarts wordt alles vergoed.

Samen gaan we voor verbetering. Het komt goed.

Geen wachtlijsten en alles vergoed

Maandenlang wachten op een plekje bij een psycholoog. Het is helaas eerder regel dan uitzondering in de GGZ. Bij LMcare gaan we de strijd met die wachtlijsten aan.

Bij ons start je al binnen een week met de behandeling. Met een verwijsbrief van je huisarts worden de kosten ook nog eens volledig vergoed vanuit je basisverzekering, op je eigen risico na.

Online therapie met video

In onze online videotherapie communiceer jij met je psycholoog via smartphone, tablet of laptop. Dan hoef jij de deur niet uit en in een wachtkamer plaats te nemen. Een sessie duurt maximaal 45 minuten en is daardoor makkelijk in te plannen.
De reistijd die jij bespaart, steken we in 1-2 extra sessies per week. Zo komen we samen, sneller tot verbetering.

Alle aandoening die wij behandelen >

Chatmogelijkheid

We zijn de enige GGZ-instelling in Nederland die ook online therapie via een beveiligde chatfunctie aanbiedt. Je kunt dus in de trein of in een openbare ruimte met je psycholoog communiceren. Dat kan je veel tijd besparen.

Onze psychologen

Bij LMcare matchen we jouw behoeftes aan de expertise van onze psychologen. Onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben minimaal 3 jaar behandelervaring. Ze beheersen allemaal de nodige behandeltechnieken om de beste zorg aan jou te geven.

Frequent & intensieve therapie

Bij LMcare behandelen we succesvol volgens onze FIT-method®. FIT staat voor Frequent, Intensive Therapy.

In een kort tijdsbestek heb jij met je psycholoog 2 tot 3 keer per week contact via videobellen. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. In makkelijk te plannen online sessies van ongeveer 45 minuten krijg jij de psychische hulp die je nodig hebt.

Door onze ervaring met de FIT-method®, weten we dat een sGGZ-traject bij LMcare gemiddeld binnen 3 maanden succesvol afgerond kan zijn.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat kort achter elkaar behandelen effectief is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter en langer hangen.

Themabijeenkomsten

Wij doen er alles aan jou in korte tijd weer in je kracht te zetten en terugval te voorkomen. Naast de individuele behandeling, bieden we daarom ook de mogelijkheid om online in groepsverband deel te nemen aan 6 verschillende themabijeenkomsten. Deze themabijeenkomsten zijn volledig vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Ik heb de therapie bij LMcare erg prettig gevonden; ik heb inzicht gekregen in mijn problematiek middels psycho-educatie en het maken van huiswerkopdrachten.

Doordat de therapie intensief start blijf je ermee bezig waardoor je snel tot verandering kan komen. Ik heb veel geleerd wat ik de rest van mijn leven kan inzetten.

Het voelt als een opluchting sinds ik bij LMcare ben begonnen. Ik kon het niet meer alleen, en dankzij LMcare sta ik er niet alleen voor. Ik ben er nog lang niet maar geloof dat het goed komt.

Ik kon snel terecht bij LMcare en voel mij goed begrepen door de psycholoog. Het is fijn dat er veel tijd voor je wordt genomen en dat er meerdere sessies per week mogelijk zijn.

Vorige Volgende