Hulp bij paniekaanvallen | LMcare

Direct online hulp bij paniekaanvallen

Last van paniek of paniekaanvallen is erg vervelend. Het is een opkomend angstgevoel dat gepaard gaat met veel lichamelijk ongemak. Online, kort & intensief behandelen: samen gaan we snel voor verbetering.

Je kan al binnen een week starten met je behandeling. Dit kan ook ‘s avonds en in het weekend. En de kosten? Met een doorverwijzing via je huisarts wordt alles vergoed.

Het komt goed.

Geen reis- of wachttijden

Korte behandeltrajecten

Volledig vergoed

Veilige online omgevingen

Kort & intensieve behandeling, wanneer het jou uitkomt

Sneller verbetering door een frequente aanpak.

LMcare houdt jouw behandeltraject zo kort mogelijk. Dankzij onze technologie kun je 2 tot 3 afspraken per week hebben. Zelfs dagelijks indien nodig. Zo komen we samen, sneller tot verbetering. Wij streven ernaar om samen de behandeling na 3 maanden te kunnen afsluiten, soms uitlopend tot 6 maanden.

Onderzoek toont aan dat kort achter elkaar behandelen effectief is. Opgedane zelfkennis en oefeningen blijven dan beter en langer hangen.

Waarom lmcare?

Geen wachtlijsten en alles vergoed

Maandenlang wachten op een plekje bij een psycholoog. Het is helaas eerder regel dan uitzondering in de GGZ. Bij LMcare gaan we de strijd met die wachtlijsten aan.

Bij ons start je al binnen een week met de behandeling. Met een verwijsbrief van je huisarts worden de kosten ook nog eens volledig vergoed vanuit je basisverzekering, op je eigen risico na.

Online therapie met video

In onze online videotherapie communiceer jij met je psycholoog via smartphone, tablet of laptop. Dan hoef jij de deur niet uit en in een wachtkamer plaats te nemen. Een sessie duurt maximaal 45 minuten en is daardoor makkelijk in te plannen. De reistijd die jij bespaart, steken we in 1-2 extra sessies per week. Zo komen we samen, sneller tot verbetering.

Chatmogelijkheid

We zijn de enige GGZ-instelling in Nederland die ook online therapie via een beveiligde chatfunctie aanbiedt. Je kunt dus in de trein of in een openbare ruimte met je psycholoog communiceren. Dat kan je veel tijd besparen.

Online therapie behandelaars

Onze psychologen zijn universitair opgeleid en hebben minimaal 3 jaar behandelervaring. Ze beheersen allemaal de nodige behandeltechnieken om jou snel en doeltreffend te helpen.

Korte behandelduur

Wij garanderen dat jij van je klachten afkomt -of er mee om leert gaan- binnen 2 tot 3 maanden. Door ons kort en intensief behandeltraject zie jij snel licht aan het einde van jouw donkere tunnel.

Goede nazorg

Ook bieden we goede nazorg, zodat we samen een terugval voorkomen. Na je traject bieden we regelmatig diagnostische activiteiten aan. Bij terugkerende klachten pakken we samen de draad weer op.