Home » Onze psychologen » Amber van den Broek

Amber van den Broek

Psycholoog Msc

Over Amber van den Broek

Na haar studie klinisch-forensische psychologie is Amber blijven werken in de dubbele diagnose verslavingszorg. Zij heeft zeven jaar ervaring in de specialistische GGZ, waar zij cliënten heeft behandeld, zowel individueel als in groepsvorm, voor onder andere angststoornissen, depressie, PTSS, ADHD en persoonlijkheidsstoornissen in combinatie met verslaving. In Nederland gaf Amber voorlichting op scholen vanuit haar eigen bedrijf.

Nu in 2023 maakt zij met veel enthousiasme de overstap naar LMcare. Amber gelooft sterk in de kracht van online therapie als middel om behandeling toegankelijker te maken en mensen te ondersteunen in hun herstelproces. Amber ziet therapie als een samenwerking en vindt het belangrijk om iemand iets voor het leven mee te geven, natuurlijk handvatten, maar ook zelfvertrouwen, regie, compassie en balans. Amber heeft ervaring met het inzetten van cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, EMDR, oplossingsgerichte therapie en rouwbegeleiding. Daarnaast heeft Amber de Basis Vakopleiding Traditionele Chinese Geneeskunde afgerond, voor een mooie holistische benadering.

Amber is gek op haar familie en vrienden, Franse Bulldogs, reizen en lekker eten. Aan het einde van dit jaar zal Amber ook Vinyasa yogadocent zijn. Maar wees gerust: ze is erg down-to-earth en Brabants nuchter. Cliënten omschrijven haar als betrokken, direct, begripvol en motiverend. Collega’s omschrijven haar als zorgvuldig, humoristisch, een aanpakker, oplettend en benaderbaar. Amber heeft 15 jaar aan vechtsporten gedaan en geniet tegenwoordig in haar vrije tijd van het maken van duiken of een potje padel.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.