Home » Onze psychologen » Ammani Cherpanath

Ammani Cherpanath

Psychotherapeut

BIG-nummer
19066209216

AGB-code
94013381

Over Ammani Cherpanath

Ammani is arts en psychotherapeut. Zij heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Tijdens haar co-schappen merkte zij dat zij de gespreksvoering het meest boeiend vond. Na haar artsexamen heeft zij gekozen voor de psychotherapie opleiding. Dit is een goede keuze gebleken: ze werkt sinds 10 jaar met veel plezier als psychotherapeut en blijft zichzelf verder ontwikkelen.

Bij LMcare werkt zij als psychotherapeut/regiebehandelaar met volwassenen met somberheid, angst, piekeren, negatief zelfbeeld, onzekerheid, eetproblemen, stress, burn-out, pijn en lichamelijke klachten, rouw en verlieservaringen. Zij maakt daarbij gebruik van schematherapie, EMDR basis, cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Haar werkwijze is praktisch, persoonlijk en positief. Zij probeert zo goed mogelijk bij iemand aan te sluiten, vertrouwen te geven en zo iemands vertrouwen in zijn eigen kracht te versterken.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.