Anita Wessels - LM-Care

Over Anita Wessels

Anita Wessels heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en vervolgens in 2008 haar medische specialisatie tot psychiater voltooid. Ze heeft gewerkt in de specialistische GGZ, zowel op afdelingen, als wel in ambulante teams en voor de crisisdiensten. Tevens heeft ze nog een jaar voor de intern geneeskundigen gewerkt in het algemeen ziekenhuis. Ook heeft ze kennis opgedaan met de verslavingspsychiatrie. Anita is dan ook breed geïnteresseerd en beschouwd zichzelf als een ervaren en “all round” psychiater. Tevens was ze jarenlang leidinggevende, betrokken bij (het opzetten van) onderzoek en waarnemend geneesheer directeur.

Anita is enthousiast, breed geïnteresseerd, duidelijk en betrouwbaar. Ze beschouwt het opbouwen van een goede therapeutische relatie als essentieel en kijkt naar de “gehele mens” met als uitgangspunt het bio- psycho- sociale model. Ze kent de richtlijnen, maar weet ook wanneer er, in overleg met een cliënt, van afgeweken moet worden om goede zorg te kunnen leveren.

In haar vrije tijd leest en tennist ze graag. Ze houdt zich verder graag bezig met natuurontwikkeling en biodiversiteit.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app