Home » Onze psychologen » Bas van Oosterhout

Bas van Oosterhout

Klinisch psycholoog

BIG-nummer
89066636025

AGB-code
94008101

Over Bas van Oosterhout

Bas van Oosterhout is klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij heeft in verschillende onderdelen van de specialistische GGZ gewerkt met volwassenen en jongvolwassenen met voornamelijk persoonlijkheidsproblematiek, trauma en psychose. Ook heeft hij ruimschoots ervaring met een forensische doelgroep. Daarnaast is hij gepromoveerd op de behandeling van psychotische symptomen middels cognitieve gedragstherapie. Ook geeft hij supervisie aan psychologen en psychiaters die in opleiding zijn tot schematherapeut en/of cognitieve gedragstherapeut.

Bas is optimistisch, warm en ontwapenend. Hij weet in een korte tijd een sfeer van vertrouwen neer te zetten waardoor ruimte staat om aan het kernprobleem te werken en oude patronen te doorbreken. Therapie is soms pijnlijk, maar er is ook ruimte voor lucht en humor. Bas werkt voornamelijk schematherapeutisch, maar past ook EMDR en cognitief-gedragstherapeutische technieken toe.

In zijn vrije tijd houdt Bas van wandelen, joggen, een avondje in de kroeg doorbrengen met vrienden en een concert bezoeken.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.