Home » Onze psychologen » Bert van den Boomen

Bert van den Boomen

Klinisch psycholoog

BIG-nummer
99038146525

AGB-code
94007620

Over Bert van den Boomen

Bert is de nestor en heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en Amsterdam. Hij is in 1983 afgestudeerd in ontwikkelingspsychologie en verzorgingssociologie. Aansluitend heeft hij de psychotherapie opleiding gevolgd in Maastricht.

Hij heeft altijd gewerkt in de specialistische GGZ, voornamelijk in de kinder- en jeugdpsychiatrie en forensische jeugdpsychiatrie. Hij combineerde zijn aansturende rol in de uitvoerende praktijk met overwegend diagnostische uitvoerende taken en opleiding van jong aanstormende talenten. De laatste jaren werkte Bert bij diverse instellingen in de zorg voor volwassenen met onder andere persoonlijkheidsstoornissen, ontwikkelingsstoornissen en psychotische stoornissen, vaak in combinatie met forse verslavingsproblemen.

Bert wil op basis van zijn ervaring in de GGZ zijn schouders zetten onder vernieuwende initiatieven die recht doen aan goed afgestemde zorg voor cliënten, ontwikkeling van vakbekwame professionals en afrekenen met sleetse, bureaucratische werkwijzen binnen het huidige bestel.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.