Home » Onze psychologen » Beyhan Gungormez

Beyhan
Gungormez

Psycholoog MSc

Over Beyhan Gungormez

Beyhan is sinds 2015 psycholoog. Zij heeft klinische psychologie gestudeerd aan de Vrije universiteit in Amsterdam en de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vervolgens heeft zij brede werkervaring opgedaan in zowel de gespecialiseerde GGZ als de basis GGZ. Beyhan is gespecialiseerd in cognitieve gedragstherapie en maakt gebruik van technieken uit verschillende therapeutische stromingen die zij op basis van de hulpvraag van de client bepaalt. Ook heeft zij veel ervaring in het begeleiden van re-integratietrajecten bij uitval van werk. Cliënten ervaren Beyhan als een betrokken behandelaar die goed kan luisteren. Haar behandelingen worden gegeven vanuit een holistisch perspectief die met name is gericht op de ervaringswereld van haar client. Zij zet zich in voor het bekrachtigen van het zelfherstellende vermogen van haar cliënten. Daarbij staat het creëren van een veilige therapeutische relatie centraal.

In haar vrije tijd is Beyhan veel in de natuur te vinden. Naast psychologie liggen haar interesses in dansen, meditatie, voeding en gezondheid.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.