Home » Onze psychologen » Chantal Mumuni-van Ree

Chantal Mumuni-van Ree

GZ-psycholoog

BIG-nummer
59065258225

AGB-nummer
94105968

Over Chantal Mumuni-van Ree

Chantal studeerde Psychologie en Gezondheidswetenschappen aan de Universiteit van Maastricht en studeerde af in 2001. Zij heeft zich vervolgens gespecialiseerd tot GZ-psycholoog (2006). Zij is ervaren in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen en werkte in zowel in een eigen praktijk als in grotere instellingen (GGZ, revalidatiecentra en ziekenhuizen).
In haar behandelingen maakt zij gebruik van behandeltechnieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Oplossingsgerichte en inzichtgevende therapie, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en mindfulness.

Cliënten ervaren Chantal als een warme, betrokken en oprechte behandelaar die naast je staat, goed naar je luistert en aandacht heeft voor je kwaliteiten. Voor haar betekent therapie: samen aan verandering werken binnen een goede en veilige behandelrelatie.

Chantal heeft gewerkt in Nederland, Peru, Ghana en Sierra Leone en woont sinds 2020 met haar man en twee kinderen in Accra, Ghana. Zij houdt van lezen, muziek (gitaar en piano spelen), tennissen en dansen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.