Home » Onze psychologen » Claudia Berwers

Claudia Berwers

Klinisch psycholoog & Psychotherapeut

BIG-nummer
39916851125 en 59916851116

AGB-nummer
94016853

NIP-nummer
202901

Over Claudia Berwers

Claudia is opgeleid tot Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut. Zij is sinds 2006 werkzaam in de GGZ, waar zij op verschillende specialistische afdelingen heeft gewerkt. Haar missie is om mensen weer in hun kracht te zetten. Afhankelijk van wat daar voor nodig is, beschikt zij over diverse behandelmethodieken om tot dat doel te komen. Zo biedt zij psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, schematherapie en EMDR.

Claudia zal met een rustige, steunende en aanmoedigende houding een veilige therapeutische relatie creëren. Er zal oog zijn voor het behoud van iemands sterke kanten en inzicht komen in patronen die niet dienend zijn. Waar nodig kan zij ook empathisch confronterend zijn. Claudia zal naast de cliënt staan op de weg naar diens eigen herstel.

Naast haar werkzaamheden als psycholoog heeft zij aan diverse teams leiding gegeven. Ook als leidinggevende is het haar missie om collega’s in hun kracht te zetten, hen verder te scholen en beleid te maken om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.