Home » Onze psychologen » Cynthia van Genderen

Cynthia van Genderen

Psychotherapeut

BIG-nummer
49930528716

AGB-nummer
94103446

Over Cynthia van Genderen

Cynthia (1991) is in 2015 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden als Psycholoog MSc. Later heeft zij doorgeleerd voor Psychotherapeut en in de Specialistische GGZ met verschillende doelgroepen ervaring opgedaan. Als therapeut staat het aangaan van open en echt contact voor haar voorop. Het heeft haar altijd gepassioneerd om mensen te kunnen helpen door het aanbieden van een veilige relatie en echt te verbinden met iemand. Vertrouwen vindt zij hierin heel belangrijk en dat er een klik is met elkaar. Haar cliënten omschrijven haar als iemand die open is, oprecht meeleeft, vertrouwen geeft en kalmte uitstraalt.

In haar behandelingen werkt zij graag met ervaringsgerichte oefeningen uit verschillende behandelmethoden. Haar voorkeur gaat uit naar schematherapie, EMDR, mindfulness, emotion-focused therapy (EFT) en persoonsgerichte experiëntiële psychotherapie. Zij vindt het belangrijk maatgericht te werken en de behandeling af te stemmen op iemand zijn wensen, omdat ieder mens uniek is. Cynthia heeft daarnaast in haar behandelingen graag aandacht voor iemand zijn passies, om zo te kijken wat iemand positieve energie geeft in het leven en hoe dit weer bereikt kan worden.

Zelf bestaan haar passies uit reizen, schrijven, yoga en in de natuur zijn. Met haar man reist zij op dit moment de wereld over, waarbij ze veel wandelen in de natuur en graag nieuwe culturen ontdekken en mensen ontmoeten. Zij komt oorspronkelijk uit Nederland en heeft hier tot vorig jaar ook altijd gewoond.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.