Home » Onze psychologen » Denise Habets

Denise Habets

Psycholoog MSc

  Over Denise Habets

  Na haar studie klinische neuropsychologie in Amsterdam heeft Denise ervaring opgedaan bij verschillende plekken, bij 113 suïcide preventie en bij een revalidatiekliniek gericht op chronische pijn. Daarnaast heeft ze bij een vrijgevestigde psychologenpraktijk gewerkt en bij de huisarts voor kortdurende therapieën. Momenteel werkt Denise ook bij PSYTREC, een gespecialiseerd traumacentrum voor complexe trauma’s.

  Zij maakt gebruik van technieken uit de Cognitieve gedragstherapie, EMDR, ACT, Mindfulness en heeft ze ervaring met systeemgesprekken voor volwassenen.

  Graag zoekt Denise samen met jou naar je eigen kracht zodat je die weer kunt gaan gebruiken, gaandeweg je eigen therapeut wordt en je eigen regie behoudt. In haar therapie pakt zij het aan op een warme manier.

  In haar vrije tijd is ze graag in de natuur om te golfsurfen of te kiten, op de overige momenten houdt ze van koken en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

  Is onze behandeling passend bij jou?

  Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.