Home » Onze psychologen » Desiree Mark

Desiree Mark

Over Desiree Mark

Désirée Mark is in 2015 afgestudeerd van de Master Klinische Psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Sindsdien heeft zij zowel in de specialistische GGZ als ook in haar eigen praktijk ervaring met uiteenlopende problematiek opgedaan. Voor de opleiding Psychotherapie is Désirée tijdelijk weer in haar geboorteland Duitsland gaan wonen. Désirée is tweetalig, waardoor een behandeling zowel in Nederlandse als Duitse taal mogelijk is.

Door de kennis in Psychotherapie is Désirée overtuigd geraakt dat de basis voor een succesvolle behandeling in de therapeutische relatie ligt. Daarnaast gelooft zij in een behandeling op maat. Dat betekent dat zij goed naar de hulpvraag en klachten van haar cliënten luistert en vervolgens een persoonlijk behandelplan uitwerkt.

Therapie bij Désirée is gericht op hulp tot zelfhulp. Door middel van interventies vanuit o.a. de Cognitieve Gedragstherapie, Schematherapie en Mindfulness worden cliënten begeleidt om de touwtjes zelf in handen te nemen en proactief de handen uit de mouwen te steken.

Haar vrije tijd brengt Désirée het liefst met haar dochter door. Daarnaast houdt zij van koken, dans en lezen. Sinds kort is zij begonnen zich in fotografie te verdiepen om haar nieuwste kook en bakcreaties ook op de foto te kunnen zetten.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.