Diana Nugteren - LM-Care

Over Diana Nugteren

Diana is in 1997 afgestudeerd als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Hierna heeft zij met veel enthousiaste binnen de Riagg Amsterdam Oost en de Sympfora groep gewerkt. Bij de Sympfora groep zat ze in het voordeur-team en deed de intake en kortdurende behandelingen. Diana is altijd graag bezig met professionaliseren en heeft diverse opleidingen en trainingen gevolgd. Sinds 2009 tot mei 2021, was zij in dienst bij Prezens/ GGZ inGeest te Amsterdam. In 2009 was het nog het Consultatie & Adviesteam Huisartsen. Ze heeft ook enige tijd voor Mamakits gewerkt. Behandeling/ begeleiding aan zwangere vrouwen of vrouwen die net zijn bevallen en die psychische klachten hebben. Aangezien zij het werken -als praktijkondersteuner huisarts GGZ – met kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen nog altijd geweldig vindt, zal zij hier actief in blijven. Tevens werkt zij in de weekenden als POHGGZ voor de Spoedpost. Ze beoordeeld, spreekt en ziet dan cliënten die tussen de crisisdienst en de huisartsenzorg invallen.

Ze werkt eclectisch, is flexibel en gebruikt ook vooral haar humor. Aangezien ze Hoogsensitief is, is zij in 2017 begonnen met de opleiding Intuïtie Practitioner. Diana is empathisch, voelt je goed aan, hoort je en weet al snel tot de kern van de problematiek te komen. Ze weet als geen ander, dat de cliënt veel meer is dan zijn of haar diagnose of klachten.

Buiten het werk om is ze vooral graag in de natuur aan het fietsen, wandelen of wat anders aan het doen. Lekker op het terras, vakantie vieren, film kijken of naar een museum vindt ze ook erg leuk.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app