Home » Onze psychologen » Edith van de Watering

Edith van de Watering

Psycholoog MSc

AGB-code
94111270

NIP
7756

Over Edith

Ik ben Edith van de Watering en inmiddels al meer dan 35 jaar psycholoog en counsellor zowel in Nederland als in Canada. In deze 35 jaar heb ik met overgave en (meestal) plezier met verschillende groepen mensen gewerkt van peuters tot en met hoogbejaarden. Dit ging hand in hand met mijn eigen levensfasen (al dan niet beinvloed door mijn eigen keuzes). Ik hou ervan uitdagingen aan te gaan om “life to the fulliest” te mogen ervaren.

In mijn werk ga ik uit van de “self fullfilling prophecy” van mensen, met nadruk op empowerment (wat men gelooft of verwacht van zichzelf heeft invloed op gedrag). Dit kan positief of negatief zijn. Empowerment geeft een persoon de kracht om positieve veranderingen te maken. Mijn werk wijze is eclectisch, ieder persoon is uniek en zo ben jij!

Mijn uitgangspunt: een stoornis definieert niet jou, maar jij definieert jouw stoornis. Samen gaan we hiermee aan de slag.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.