Home » Onze psychologen » Eelke Sistermans

Eelke Sistermans

GZ-psycholoog

AGB-code
94103709

BIG-nummer
79046119325

Over Eelke Sistermans

Eelke (1973) is een ervaren GZ-psycholoog en werkt al jarenlang in de specialistische en generalistische basis ggz, zowel met volwassenen als jongvolwassenen met uiteenlopende problemen. Zij is in 1999 afgestudeerd als gedragswetenschapper/psycholoog aan Maastricht University en heeft in 2017 de postacademische opleiding tot GZ-psycholoog afgerond. Daarnaast heeft zij zich in haar vakgebied altijd doorontwikkeld.

Eelke werkt met verschillende behandeltechnieken, zoals EMDR (traumatherapie), cognitieve gedragstherapie, MBCT/MBSR (mindfulness) en persoonsgerichte inzichtgevende behandeling. Voor haar is een goede behandelrelatie de basis voor elke behandeling, met positieve aandacht, oprechtheid en empathie als belangrijke voorwaarden. Eelke gaat uit van de kwaliteiten en krachten van een persoon en zal dit bij elke methode betrekken. Therapeut en cliënt gaan samen als team de behandeling aan en er is altijd aandacht voor een vertaling naar het dagelijkse leven. Cliënten omschrijven Eelke als een warme en betrokken hulpverlener.

Eelke is getrouwd en is moeder van een zoon (22) en dochter (20).

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.