Home » Onze psychologen » Esmee Vos

Esmée Vos

GZ-psycholoog

BIG-nummer
29928727725

NIP-nummer
240932

AGB-code
9410814420

Over Esmée Vos

Esmée heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is in 2013 afgestudeerd in de richting klinische en gezondheidspsychologie. Zij heeft daarna gewerkt in de basis GGZ en in de specialistische GGZ, voornamelijk met volwassenen met verslavingsproblematiek, impulscontroleproblematiek en eetstoornissen. Daarnaast heeft zij ervaring met angst- en stemmingsklachten, traumaklachten en persoonlijkheidsproblematiek. Ook heeft ze veel ervaring opgedaan met diagnostiek, naar onder andere persoonlijkheidsproblematiek, ADHD en autisme. In 2021 heeft zij de GZ-opleiding afgerond en is sindsdien zelf blijven behandelen, maar ook aan het werk gegaan als regiebehandelaar.

Esmée is opgeleid in o.a. EMDR, ACT, CGT en schematherapie en vindt het belangrijk om in haar behandelingen te kijken hoe deze technieken te integreren om samen met iemand tot het gewenste resultaat te komen. Een behandeling ziet zij als samenwerking, en zij houdt van humor, authenticiteit en gelijkwaardigheid in het contact.

Als zij vrij is geniet zij van koken/bakken, yoga, lezen en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Ook is zij een liefhebber van verre reizen en verblijft zij het liefst in een warm land, samen met haar man. Zij heeft groene vingers en geniet ervan om in de natuur zijn.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.