Home » Onze psychologen » Femmy Peperzak

Femmy Peperzak

Over Femmy Peperzak

Femmy werkt vanuit de relatie met veel empathie en humor. Zij gelooft in de eigen kracht van de persoon en wil dit samen met iemand versterken. Femmy is opgeleid als Orthopedagoog- Generalist en is op die manier gewend te kijken naar de beleving van de klachten van een persoon in interactie met zijn omgeving. Zij werkt dus dialogisch, systeemgericht en veranderingsgericht. Zij heeft ervaring in het werken met kinderen, jongeren en volwassenen.

Haar affiniteit ligt vooral bij (jong-)volwassenen met angst- en paniekklachten, stress of trauma . Dat behandelt zij vooral met EMDR, waarin zij tevens is opgeleid. Verder is zij deskundig in hechtingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek (vooral cluster B), hoogsensitiviteit en identiteitsproblematiek. Naast EMDR, maakt zij gebruik van technieken vanuit de CGT, ACT, Mindfulness, Schematherapie en oplossingsgerichte therapie.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.