Frauke Peeters - LMcare

Over Frauke Peeters

Na het behalen van haar bachelor- en masterdiploma’s aan de Universiteit van Maastricht, heeft Frauke enkele jaren ervaring opgedaan binnen de specialistische GGZ. Hier heeft zij hoofdzakelijk mensen met chronische pijn en somatoforme stoornissen behandeld. Echter kwam zij ook met regelmaat in contact met mensen die lijden onder andere klachten, waaronder – maar niet beperkt tot – depressieve stoornissen, angstklachten, stress gerelateerde klachten en dwangstoornissen.

In het contact met cliënten vindt Frauke het belangrijk om, vanuit een holistische blik, aandacht te hebben voor niet alleen je geest en je gevoel, maar ook voor je lichaam. Frauke gelooft dat de oplossing meestal in jezelf zit, waarbij ze graag met jou op zoek gaat naar je eigen mogelijkheden. Ze zet jou centraal en probeert steeds maatwerk te leveren, zodat je handvaten krijgt aangereikt die nu op dit moment aansluiten bij jouw leefwereld. Ze put hierbij voornamelijk inspiratie uit technieken afkomstig uit de cognitieve gedragstherapie en heeft tevens affiniteit met ACT en lichaamsgericht werken.

Frauke is als Belgische momenteel ook woonzaam in België, waar zij haar ontspanning vindt in de natuur, muziek, en goede gesprekken met vrienden – bij voorkeur in combinatie met lekker eten.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app