Home » Onze psychologen » Janneke van Gijn

Janneke van Gijn

 

 

Over Janneke van Gijn

Janneke is in 1997 begonnen als leerling verpleegkundige in het Baronie ziekenhuis te Breda. In 2003 maakte ze de overstap naar de GGZ. In de daarop volgende 13 jaar heeft Janneke gewerkt op de klinische afdeling voor mensen met autisme en bijkomende psychiatrische problematiek.

De laatste 6 jaar is ze actief als casemanager binnen de ambulante behandeling voor mensen met autisme. In deze functie heeft Janneke veel ervaring opgedaan in de coördinatie van behandelingen, het geven van psycho-educatie, communicatie- en mindfulnesstraining en het begeleiden van partners. Daarnaast richtte Janneke zich binnen de behandeling op emotie-regulatie en het voorkomen van overprikkeling. Door de jarenlange ervaring binnen de psychiatrie is Janneke zeer goed op de hoogte van alle psychologische behandelingen en beschikt ze over een grote kennis van de sociale kaart. Hierdoor kan Janneke je uitstekend informeren over de behandelmogelijkheden en zorgt ze ervoor dat je met je hulpvraag bij de juiste hulpverlener terecht komt.

Janneke is moeder van 2 kinderen en is dol op haar katten en hond. Wanneer ze vrij is brengt ze het liefst haar tijd door met de kinderen en is gek op koken, winkelen, wandelen, met haar oude caravannetje op pad en daarnaast vooral veel gezelligheid.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.