Home » Onze psychologen » Jette Freeman

Jette Freeman

GZ-psycholoog

 

Over Jette Freeman

Jette is in 2013 afgestudeerd aan Universiteit Maastricht, waar ze na haar bacheloropleiding psychologie een master heeft gevolgd in de forensische psychologie. In 2017 heeft ze de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog afgerond. Jette heeft een brede ervaring als psycholoog door zowel haar werk in de forensische zorg, als haar werkzaamheden in de reguliere gezondheidszorg. Ze heeft gewerkt met volwassenen, kinderen en jongeren, die last hadden van uiteenlopende klachten, zoals depressie, trauma, angst, negatief zelfbeeld, verslaving, en problemen op het gebied van omgaan met emoties. Ook is ze ervaren in het uitvoeren van psychologisch onderzoek. In de afgelopen jaren heeft ze opleidingen gevolgd in cognitieve gedragstherapie, EMDR en schematherapie. Jette heeft gewerkt in Nederland, op Bonaire, en woont sinds begin 2020 in Colombia.

Haar manier van werken laat zich omschrijven als doelgericht, empathisch en gestructureerd. Ze heeft een open en transparante manier van communiceren. Om zo goed mogelijk aan te sluiten op de hulpvraag van de client gebruikt ze technieken uit verschillende behandelmethodieken (zoals EMDR en cognitieve gedragstherapie), zodat de client de vaardigheden leert om ook na de therapie weer zelfstandig verder te kunnen. Door haar buitenlandervaringen heeft ze aandacht voor hoe culturele aspecten kunnen samenhangen met klachten.

In haar vrije tijd houdt Jette van koken, lezen, sporten en reizen, en sinds ze op Bonaire en nu in Colombia woont heeft ze twee nieuwe hobby’s: salsadansen en conga spelen.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.