Home » Onze psychologen » Joke Conings

Joke Conings

Psycholoog MSc

 

 

Over Joke Conings

Joke Conings (1975) is in 2001 afgestudeerd aan de Universiteit Maastricht, waar ze na haar Bachelor Psychologie een Master heeft gevolgd in de Neurowetenschappen. Ze heeft vervolgens brede werkervaring opgedaan in de gespecialiseerde GGZ en het bedrijfsleven op het gebied van arbeid en gezondheid. Momenteel runt ze haar eigen praktijk waar ze psychologische behandelingen verzorgt en mensen ondersteunt op het gebied van werk, loopbaan en ondernemen.

Joke werkt met jongvolwassenen en volwassen, die last hebben van uiteenlopende klachten, zoals depressie, onzekerheid, angst, overbelasting/ , psychosomatische klachten, ADHD/ ADD, NAH, identiteitsproblemen en problemen op het gebied van omgaan met emoties. Haar werkwijze wordt gekenmerkt door doelgerichtheid, eerlijkheid, enthousiasme en een open en transparante communicatie. Ze hecht veel belang aan het opbouwen van een veilige behandelrelatie en werkt vanuit het contact met veel empathie en humor.

Joke gelooft in maatwerk en gebruikt technieken uit verschillende behandelmethodieken zoals CGT, ACT, MBT, cliëntgericht en oplossingsgericht werken om de behandeling zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen en de persoonlijkheid van haar cliënten. Ze helpt mensen graag weer in hun kracht te komen om van daaruit keuzes te maken die hun gezondheid, welbevinden en levenskwaliteit vergroten.

Joke is als Belgische tweetalig (Nederlands en Frans) en beheerst ook de Engelse taal. Ze woont en werkt al jaren in Nederland. Ze is een echte levensgenieter die houdt van lekker koken en eten, gezelligheid, muziek en lezen. Daarnaast is ze in haar vrije tijd graag creatief bezig en is ze graag buiten in de natuur om te wandelen en te fietsen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.