Home » Onze psychologen » Josephine Jankowski

Josephine Jankowski

Psycholoog Msc

NIP-nummer
222636

Over Josephine

Josephine heeft haar studie psychologie gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en de University of Queensland. Na haar master gezondheidszorgpsychologie is zij gaan werken binnen de specialistische GGZ waar zij ervaring heeft opgedaan met het diagnosticeren en behandelen van voornamelijk verslavingsstoornissen, ADHD en PTSS. Josephine is bekend met cognitieve gedragstherapie, acceptance en commitmenttherapie (ACT) en verschillende vormen van traumabehandeling. Zij is groot fan van ACT en zet dit naast haar werk binnen de GGZ ook in tijdens retreats waar groepsbehandeling gecombineerd wordt met yoga en surfherapie.

Josephine is enthousiast over het integreren van lichaamsgerichte interventies en cognitieve benaderingen. Zij heeft naast haar studie psychologie opleidingen gevolgd op het gebied van mindfulness, yoga en ayurveda.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.