Joyce van Leendert - LM-Care

Over Joyce van Leendert

Joyce studeerde Geestelijke Gezondheidskunde en Medische Psychologie aan die Universiteit van Maastricht en Tilburg. Vervolgens heeft zij zich gespecialiseerd tot psychotherapeut (2016). Joyce werkte in een algemeen ziekenhuis en verschillende GGZ-instellingen, waar zij ervaring opdeed in het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen.

In haar behandelingen staat een persoonlijke benadering centraal en besteed ze veel aandacht aan het opbouwen van een veilige therapeutische relatie. Ze is rustig, betrokken, authentiek en professioneel met daarnaast een dosis humor en relativeringsvermogen. Vaak worden technieken uit verschillende therapeutische stromingen toegepast om de behandeling zo goed mogelijk bij de klachten en wensen van de cliënt aan te laten sluiten. De verbinding tussen lichaam en geest (ofwel het voelen en denken) vind zij erg belangrijk, om uiteindelijk meer balans en innerlijke rust te bereiken.

Joyce maakt onder meer gebruik van cognitieve gedragstherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie, Acceptance en Commitment Therapie (ACT) en schemagerichte therapie. Behandelingen kunnen in het Engels en Nederlands plaatsvinden. Joyce woont met haar gezin in Engeland en trekt in haar vrije tijd graag de natuur in.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app