Home » Onze psychologen » Judy van Veldhuisen

Judy van Veldhuisen

Psycholoog MSc

Over Judy van Veldhuisen

Judy heeft gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ze heeft gewerkt in de specialistische GGZ, voornamelijk met volwassenen met autisme, al dan niet in combinatie met een angststoornis, ADHD, traumaklachten, dwang, depressie en persoonlijkheidsproblematiek. Ook heeft ze gewerkt met jongeren met een eetstoornis.

Een vertrouwde therapeutische relatie vindt ze van belang om een behandeling te laten slagen. Ze beschikt over een ruim inlevingsvermogen, is transparant en heeft een empathisch vermogen: ingrediënten waarmee ze een vertrouwde therapeutische relatie wilt creëren. In haar ogen is dit namelijk van belang om een behandeling te laten slagen.
In haar behandelingen integreert ze technieken uit verschillende therapievormen, waaronder cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

In haar vrije tijd zoekt ze graag mooie plekjes op in de natuur met haar campervan. Ook gaat ze regelmatig hardlopen, doet ze aan yoga en zit ze op voetbal.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.