Home » Onze psychologen » Laila Borchert

Laila Borchert

Psycholoog MSc

Over Laila Borchert

Laila Borchert heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en is in 2017 afgestudeerd in de richting Gezondheidszorgpsychologie. Zij heeft gewerkt in de specialistische GGZ, voornamelijk met volwassenen met (complexe) trauma- en angstklachten.
Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan met het uitvoeren van diagnostiek naar ADHD, Autismespectrumstoornissen, persoonlijkheid en intelligentie. Momenteel werkt Laila ook bij PSYTREC, een gespecialiseerd traumacentrum voor complexe trauma’s.

Zij maakt gebruik van verschillende technieken uit de Cognitieve gedragstherapie en EMDR. Laila hecht waarde aan transparantie en openheid, waarbij de cliënt de eigen regie heeft over het behandelproces.

In haar vrije tijd houdt Laila van het ondernemen van creatieve activiteiten zoals onder andere meubelbewerking en kleding maken. Bovendien is ze graag buiten en geniet ze graag van de zon.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.