Home » Onze psychologen » Lotte Sloothaak

Lotte Sloothaak

Psycholoog MSc

Over Lotte Sloothaak

Lotte Sloothaak heeft gestudeerd aan de Universiteit Tilburg en is in 2015 afgestudeerd in Klinische psychologie (Volwassen en Ouderen). Zij heeft gewerkt in de revalidatie en specialistische GGZ, met volwassenen met chronische fysieke klachten, hoog functionerende verslavingsproblematiek, persoonlijkheidsstoornissen, (complex) trauma, depressie en angstklachten.

Lotte is enthousiast, energiek, warm, doortastend en geduldig, waarbij verbinding en goede samenwerking (van mens tot mens) één van de belangrijkste ingrediënten zijn voor een succesvolle behandeling. In haar behandelingen integreert ze technieken uit verschillende therapievormen, waaronder EMDR, schematherapie, mindfulness, CGT, ACT, positieve psychologie en inzichtgevende therapie. Naast haar liefde voor het vakgebied en affiniteit met innoveren, leren en ontwikkelen, heeft Lotte een nog grotere liefde namelijk muziek.

In haar vrije tijd is Lotte singer-songwriter op piano en luistert ze veel muziek. Tot slot houdt Lotte van balsporten, koken en alles wat met innerlijk gezondheid te maken heeft.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.