Home » Onze psychologen » Lotte Sloothaak

Lotte Sloothaak

Psycholoog MSc

Over Lotte Sloothaak

Lotte heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en in 2015 afgestudeerd in de richting Klinische Psychologie (Volwassen en Ouderen). Sinds 2012 heeft ze werkervaring opgedaan als begeleider binnen de kind-&jeugdpsychiatrie, jeugdhulpverlening en gevangenenzorg. Vanaf 2015 is ze werkzaam als psycholoog binnen de revalidatie en Specialistische GGZ met volwassenen met complexe en verslavingsproblematiek.

Lotte is een eigenzinnig, open minded, gepassioneerd en energiek persoon, maar tegelijkertijd ook ontspannen en toegankelijk. Als behandelaar is Lotte op de eerste plaats gedragstherapeut, waarin zij cliënten graag meeneemt om inzichten op te doen met mbt onderliggende problematiek. In haar behandelingen integreert ze technieken uit verschillende therapievormen, waaronder CGT, EMDR, AFT, mindfulness en lichaamsgerichte therapie

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.