Home » Onze psychologen » Lotti Tetteroo

Lotti Tetteroo

GZ-psycholoog

Over Lotti Tetteroo

Lotti is afgestudeerd  als psycholoog aan de Universiteit Utrecht in de richting van klinische psychologie. Zij heeft onder andere gewerkt in de verslavingszorg, bij Psytrec (complex trauma) en momenteel werkt zij naast LMcare ook bij Max Ernst GGZ. Zij heeft elf jaar ervaring met name in de Specialistische GGZ waar zij cliënten heeft behandeld voor onder andere angststoornissen, depressie, PTSS, ADHD, verslaving en persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast heeft zij ook cliënten kortdurend behandeld in de Basis GGZ als zelfstandige.

De therapeutische relatie is de basis voor een succesvolle behandeling. Daarom vindt Lotti het belangrijk dat er een klik is en dat jij je veilig genoeg voelt om je kwetsbaar op te stellen. Zij gaat naast je staan en waar dit helpend kan zijn, deelt zij over haar eigen persoonlijke ervaringen.
Lotti straalt rust uit en kijkt zonder oordeel en met empathie. Zij is ook iemand die zegt waar het op staat.

Lotti werkt met verschillende methoden zoals cognitieve gedragstherapie (CGt), EMDR en schematherapie. Lotti is creatief in het combineren van behandelmethoden waarbij zij behandelingen op maat aanbiedt als de situatie daar om vraagt.

Haar vrije tijd brengt Lotti graag door met haar vrienden en familie. Zij houdt van dansen en nieuwe plekken, culturen en mensen leren kennen. Zij is dan ook graag elders op de wereld te vinden zo lang het er maar warm en zonnig is.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.