Luit van Iterson - LM-Care

Over Luit van Iterson

Luit (1977) is psycholoog en cognitief gedragstherapeut VGCt. Zij heeft gewerkt met (jong) volwassenen die te maken hadden met depressies, angststoornissen, traumaklachten, werkgerelateerde problemen, spanningsklachten in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek.

In haar behandelingen maakt ze gebruik van cognitieve gedragstherapie en oplossingsgerichte therapie. Verder heeft ze kennis en ervaring met EMDR en hypnotherapie.

Zij gaat uit van de veerkracht in mensen en het gebruiken van je eigen kwaliteiten. Cliënten ervaren haar als een betrokken behandelaar die je de ruimte geeft om rustig in samenwerking je problemen onder ogen te zien, aan te pakken of anders mee om te gaan. Mensen voelen zich snel bij haar op hun gemak. Ze werkt op een praktische en doelgerichte manier waar ook ruimte is voor een beetje humor ter relativering.

Ze heeft naast het psychologische aspect, ook een focus op je levensstijl. Dit is tevens wat ze in haar privé leven nastreeft.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app