Home » Onze psychologen » Magdalena Hristova

Magdalena Hristova

Psycholoog Msc

Over Magdalena Hristova

Magdalena heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en is in 2018 afgestudeerd in de Klinische psychologie. Zij heeft sindsdien ruime ervaring met individuele en systemische behandelingen van cliënten met verschillende achtergronden zowel in de basis GGZ als in de gespecialiseerde GGZ. De problemen die zij heeft behandeld zijn – onder andere – stemmings-, angst- en paniek klachten, trauma, rouw, stress en burn-out, relatieproblemen, problemen met het zelfbeeld, zelfvertrouwen en identiteitsvragen. Verder heeft zij ook ervaring met cliënten met complexe trauma’s, ontwikkelings- en persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast is Magdalena ook afgestudeerd in de Arbeid & Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en heeft ruime ervaring met het geven van trainingen.

Magdalena is opgeleid in de ACT, EFT en de systeemtherapie en gebruikt technieken uit verschillende therapievormen zoals de cognitieve gedragstherapie, schematherapie, mindfulness, gestalttherapie en de existentiële psychotherapie. Zij past haar benadering aan de hulpvraag en de behoeftes van iedere cliënt.

Magdalena ziet de kwaliteit van de therapeutische relatie als fundamenteel voor de succes van de behandeling en beschouwt de cliënt als de “eigenaar(esse)” van hun eigen therapeutisch proces en als zodanig degene die het best weet de oplossingen voor hun situatie te vinden. De therapeut faciliteert en ondersteunt eenvoudigweg dit proces aan de hand van wetenschappelijk bewezen technieken.

Cliënten ervaren Magdalena als authentiek, empatisch en niet-oordelend. Zij kan snel contact leggen met verschillende typen mensen en een veilige omgeving creëren voor hun therapeutisch proces.

In haar vrije tijd houdt Magdalena van reizen, meditatie, quality time met familie en vrienden, sporten en persoonlijke ontwikkeling.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.