Manon de Valk - LM-Care

Over Manon de Valk

Manon studeerde in 2018 af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar zij na de bacheloropleiding psychologie een master heeft gevolgd in de klinische neuropsychologie. Na haar studie heeft zij als psycholoog bij verschillende zorgverleners gewerkt. Hier leerde zij mensen, met een grote variatie aan problematiek, hoe zij weer in balans konden komen met zichzelf. Zij deed hierbij onder andere ervaring op met het behandelen van angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, somatisch onverklaarbare aandoeningen, hechtingsproblematiek en rouwstoornissen.

In haar behandeling vindt zij het belangrijk om goed aan te sluiten op uw persoonlijke situatie. Afhankelijk daarvan worden verschillende behandeltechnieken ingezet. Het kenmerkt Manon als behandelaar om met een open houding een veilige sfeer te creëren, waarin zij u op subtiele en vragende wijze tot zelfinzicht laat komen. U wordt vanuit inzicht in uzelf begeleidt richting gedragsverandering. Manon maakt hierbij ruimte voor het ontdekken en omarmen van uw emotionele belevingswereld, om deze vervolgens in het dagelijks leven als kracht te leren gebruiken. Zij ziet in dit proces de gehele mens in plaats van enkel klachten of symptomen. Cliënten waarderen de persoonlijke benadering, transparantie en ruimte voor humor in het contact.

In haar vrije tijd geniet Manon van de natuur, outdoor sporten, haar twee honden en koken voor haar naasten.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app