Home » Onze psychologen » Maren Bethke

Maren Bethke

GZ-psycholoog

BIG-nummer
79932303725

AGB-code
94114150

Over Maren Bethke

Maren komt uit Duitsland en is voor haar studie in 2011 verhuisd naar Nederland. Ze heeft gestudeerd in Enschede en Maastricht, waar zij in 2016 haar master forensische psychologie heeft afgerond. De afgelopen jaren heeft zij in de forensische psychiatrie gewerkt met volwassenen met onder andere (complexe) traumaklachten, verslavingsproblematiek en depressie, vaak in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek. Hier heeft ze ook haar GZ-opleiding gedaan.

Belangrijk voor Maren is het om een goede therapeutische relatie op te bouwen en aan te sluiten bij de motivatie en doelen van de cliënt. Hierbij gaat zij voor een doelgerichte, gestructureerde en transparante samenwerking. Zij gaat uit van de krachten van de cliënt die kunnen helpen bij het herstel en maakt gebruik van verschillende therapievormen, zoals cognitieve gedragstherapie en EMDR. In haar vrije tijd houdt Maren van reizen, surfen, yoga en hardlopen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.