Marie-Cecile De Munck - LM-Care

Over Marie-Cecile De Munck

Marie- Cecile is een meedenkende oplossingsgericht geschoolde psycholoog. Haar motto is dan ook: ‘het verleden kun je niet meer veranderen, maar voor de toekomst is nog van alles mogelijk’. De input van de cliënt is hierbij van groot belang. Het is dan ook haar uitdaging om samen te kijken naar wat wél ipv wat níet.

Marie- Cecile is rustig, heel toegankelijk en werkt het liefst eclectisch, wat zoveel betekent als die therapie kiezen die het beste aansluit bij de vraag van de patiënt. Hierbij put ze onder andere uit haar kennis mbt de klinische en neuropsychologie, de positieve CGt, oplossingsgerichte therapie, traumatherapie en EMDR. Zij werkt voornamelijk met volwassenen die last hebben van klachten als angst en depressie of worstelen met de gevolgen van nare gebeurtenissen en/ of trauma’s en verlies & rouwverwerking, overbelasting/ / bore-out. Deze klachten kunnen al dan niet veroorzaakt of verergerd zijn of worden door het hebben van een ernstige en of chronische ziekte of (lichte vorm van) NAH.

In haar vrije tijd is ze vaak te vinden op haar oude 17e eeuwse boerderij, die ze samen met haar gezin restaureert en zo omtovert tot een heerlijke plek. Daarnaast legt ze zich toe op het in stand houden van een paar zeldzame Hollandse schapen- en kippenrassen. “Zekerheid dat iets niet lukt, heb je pas als je stopt met proberen!”

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app