Home » Onze psychologen » Marjolein van Wijk-Herbrink

Marjolein van Wijk-Herbrink

GZ-psycholoog

BIG-nummer
29913876525

NIP-nummer
138980

AGB-code
94011164

Over Marjolein van Wijk-Herbrink

Marjolein is opgeleid tot GZ-psycholoog en heeft ruime ervaring in het werken met jongeren en volwassenen. Zij werkt vanuit verbinding en sluit aan bij de belevingswereld van de cliënt, maar durft deze ook op een empathische wijze te confronteren met een andere kijk op diens klachten of onderliggende processen. Samen met de cliënt brengt zij de klachten en processen in kaart, waarna ze de cliënt verschillende (evidence-based) opties geeft om hieraan te werken.

Marjolein heeft veel ervaring met schematherapie, EMDR en cognitieve gedragstherapie, waaronder (imaginaire) exposure. Zij werkt graag met ervaringsgerichte oefeningen en gebruikt ook elementen van ACT.

Naast haar werk als therapeut is Marjolein werkzaam als docent en supervisor schematherapie en doet zij wetenschappelijk onderzoek naar schematherapie. In haar vrije tijd kun je haar vinden in de natuur, op de dansschool of knus thuis met haar man en twee kinderen.

 

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.