Mary-Rose Van Helmondt - LM-Care

Over Mary-Rose Van Helmondt

Mary-Rose heeft psychologie gestudeerd aan de Tilburg University. Daarna heeft zij de specialisatie tot klinisch psycholoog en tot psychotherapeut gedaan.  Tevens is zij lid van de vereniging van gedrags en cognitieve therapieën (VGCT. Zij heeft altijd met volwassenen gewerkt zowel in klinieken als ambulant. Zij heeft onder andere ervaring in het werken met mensen met angstklachten, verslaving, agressie regulatieproblemen en persoonlijkheidsproblematiek.

 

Anderen omschrijven Mary-Rose meestal als een rustige persoon die met uiteenlopende mensen goed contact  kan leggen. Zij heeft een positief mensbeeld. In het werken  met cliënten maakt zij vooral gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie en de Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Samen met de cliënt onderzoeken wat deze persoon zelf kan doen aan zijn of haar situatie, wat is de rol van eerdere ervaringen in iemands leven en overtuigingen die hierdoor zijn ontstaan, wat vindt je belangrijk in het leven en leef je daarnaar ?

In haar vrije tijd is  Mary-Rose graag bezig  met dieren en tuinieren.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app