Home » Onze psychologen » Miriam Luigjes

Miriam Luigjes

Psychiatrisch verpleegkundige

BIG-nummer
99057344930

AGB-code
91117256

Over Miriam Luigjes

Na haar studie verpleegkundige, differentiatie psychiatrie, heeft Miriam 8 jaar werkervaring opgedaan bij GGZ Centraal (Met name met schizofrenie, persoonlijkheidsproblematiek en verslaving) te Amersfoort en 9 jaar bij Pro Juventus (voornamelijk ASS en ADHD) te Wezep. Bij beide heeft zij ook de crisissen gecoördineerd en was zij aanmeldcoördinator. Na haar studie operationeel manager intra- en extramurale gezondheidszorg heeft Miriam vier jaar als hoofd cliëntenzorg bij IJsselheem te Kampen gewerkt.
Miriam werkt momenteel als praktijkmanager bij twee huisartspraktijken in Kampen en als operationeel manager bij LMcare.

Miriam heeft tevens de volgende cursussen gevolgd; Praktijkmanagement 1e lijn, Schema Therapie (basis), Dubbele diagnose (psychopathologie en verslaving), Psychofarmacologie bij kinderen en jeugdigen, Masterclass psychofarmacologie bij kinderen en adolescenten, DSM V, Eetproblemen bij ASS, Ziekteverzuim, Coaching, Intervisie, Timemanagement, Wet- en Regelgeving, LZA (langdurig zorg afhankelijke patiënten), Omgaan met agressief gedrag en VHV (vrouwenhulpverlening)

Door haar ervaring en cursussen in zowel 1e als 2e lijn is zij goed op de hoogte van de sociale kaart, zorgverzekeraars en de (on-) mogelijkheden van zorg. Hierdoor kan zij u alle informatie aanreiken die u nodigt heeft. Zoals het helpen aanvragen van een verwijsbrief, een hulpvraag -helpen- definiëren en het plannen van een eerste intake via videobellen.

Miriam kan je ook door middel van psycho educatie helpen meer inzicht te geven aan jou of je naasten over de eventueel gestelde diagnose of structuur in je dag en nacht ritme te krijgen. Daarnaast kan ze uitleg geven over je medicatie en diens bijwerkingen. Ze zal je coachen, zodat je je eigen weg leert vinden. Ze vindt het belangrijk om handvatten te bieden die jou nu in je leven verder helpen. Ook kan ze helpen om je nazorg te geven.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.