Home » Onze psychologen » Monique Brakeboer

Monique Brakeboer

GZ-psycholoog

BIG-nummer
29920247225

AGB-code
94100935

Over Monique

Monique Brakeboer is in 2005 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De GZ-opleiding is vervolgens ook door haar behaald.

Eerdere werkervaring is door Monique opgedaan in intensieve behandeltrajecten die passend zijn geweest voor klachten van burnout, depressie, angst en trauma. Tevens heeft zij deskundigheid op het gebied van overmating middelengebruik.

De werkzaamheden als GZ-psycholoog heeft Monique naast het werk in Nederland ook in Suriname, India en Ethiopie mogen uitvoeren. In behandeltrajecten heeft Monique daarom ook graag aandacht voor de culturele achtergrond die iemand heeft. Verder heeft ze een empathische en betrokken houding.
In haar vrije tijd doet Monique aan suppen, yoga (hier recentelijk ook een opleiding in gedaan) en ze danst graag.

Behandelmethodieken die door Monique worden uitgevoerd zijn onder andere de Cognitieve Gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment therapie (ACT) en EMDR.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.