Home » Onze psychologen » Naomi Paauw

Naomi Paauw

Psycholoog Msc

NIP
220187

Over Naomi Paauw

Naomi Paauw heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is in 2015 afgestudeerd in Klinische psychologie. Zij heeft gewerkt in de specialistische GGZ, voornamelijk met volwassenen met (complexe) traumaklachten, angststoornissen, depressie, ADHD, negatief zelfbeeld en persoonlijkheidsproblematiek.

Bij LMcare geeft Naomi EMDR behandeling, schematherapie en cognitieve gedragstherapie. In de behandeling wordt onderzocht wat jou in je dagelijks functioneren belemmert. Daarna onderzoeken we waar je naar toe wilt werken, om vervolgens samen af te stemmen welke behandeling het beste bij je past. Naomi hecht belang aan het opbouwen van een goede behandelrelatie. Naomi promoot een warme behandelomgeving waarin ruimte is voor basisbehoeften als vertrouwen, zelfcompassie en authenticiteit. Dit betekent de eigen gevoelens mogen ervaren en handelen naar wat voor jou belangrijk is om je beter te voelen.

In haar vrije tijd houdt Naomi van yoga, muziek, surfen, cultuur en lezen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.