Home » Onze psychologen » Natalie van der Let

Natalie van der Let

Psycholoog MSc

Over Natalie van der Let

Natalie heeft gestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is in 2017 afgestudeerd in Klinische psychologie. Zij heeft gewerkt in de specialistische GGZ, voornamelijk met volwassenen met (complexe) traumaklachten en angststoornissen in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft ze ervaring opgedaan bij 113 suïcide preventie en als systeembegeleider bij gezinnen thuis. Momenteel werkt Natalie ook bij PSYTREC, een gespecialiseerd traumacentrum voor complexe trauma’s.

Natalie vindt het in haar behandelingen belangrijk dat de cliënt de eigen regie heeft over het behandelproces, en om samen met de cliënt tot een werkende aanpak te komen. Ze is doortastend en pakt problemen bij de kern aan. In haar behandelingen integreert ze technieken uit verschillende therapievormen, waaronder EMDR, cognitieve gedragstherapie en systeemtherapie.

In haar vrije tijd houdt Natalie van wandelen met haar hond, hockeyen, reizen en sociale activiteiten met familie en vrienden.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.