Home » Onze psychologen » Nympha Dijs – van Loon

Nympha Dijs – van Loon

Psycholoog Msc

Over Nympha Dijs – van Loon

Nympha heeft gestudeerd aan de Vrije universiteit in Amsterdam en is in 1992 afgestudeerd in de klinische psychologie, richting Therapie. Zij heeft daarna een brede ervaring opgedaan in de specialistische GGZ met volwassenen met depressies, angst, ADHD en posttraumatische stressklachten, soms in combinatie met persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast heeft Nympha in het kader van individuele behandelingen ook ervaring met relatietherapie. De methodes die zij gewend is te gebruiken zijn cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, EMDR, ACT, Mindfullness, elementen uit de schematherapie en EFT.

Nympha vindt het belangrijk om een betrouwbare therapeut te zijn die echt is, authentiek en oprecht. Zij wil mensen in hun kracht zetten en hen helpen de nodige tools te ontdekken voor herstel, zodat zij nieuwe hoop krijgen. Cliënten beschrijven Nympha als een warme betrokken persoonlijkheid die rust uitstraalt.

In haar vrije tijd houdt Nympha van wandelen en hardlopen. Zij heeft een creatieve kant die zich uit in het maken en schrijven van muziek en in schilderen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.