Home » Onze psychologen » Peter Renkema

Peter Renkema

GZ-psycholoog

BIG-nummer
59929204225

AGB-code
94109107

Over Peter Renkema

Peter heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Met 10 jaar ervaring in de GGZ heeft hij ervaring opgedaan met veel verschillende klachten en behandelingen. Zo maakt hij in zijn behandelingen gebruik van behandeltechnieken uit de Cognitieve Gedragstherapie (CGT), EMDR, Schematherapie (SFT) en Acceptance and Commitment Therapy (ACT). Naast deze behandelervaringen heeft Peter een extra specialisatie op genderidentiteit en genderdysforie.

Peter werkt in de avonduren voor LMcare, wat hem een ideale balans geeft tussen werk en gezin. Ook biedt het cliënten de mogelijkheid om buiten hun dagelijkse verplichtingen om een behandeling aan te gaan.

De therapeutische relatie is voor hem erg belangrijk. Contact van mens tot mens met de doelen van de cliënt als richting. Hiervoor zijn transparantie en eerlijkheid de basis, waarbij Peter een vrij directe stijl heeft waardoor hij goed tot de kern kan komen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.