Home » Onze psychologen » Samantha van den Hoogen

Samantha van den Hoogen

Psycholoog MSc

Over Samantha van den Hoogen

Samantha heeft in 2015 haar masterdiploma in de Gezondheidszorg psychologie behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hierna is ze gaan werken bij verschillende GGZ instellingen & kleinere praktijken. Hier heeft ze met veel verschillende cliënten gewerkt zowel in de basis GGZ als specialistische GGZ. Cliënten omschrijven haar als begripvol, steunend en eerlijk.

Samantha werkt met verschillende benaderingen zoals cognitieve-gedragstherapie, schema therapie, ACT en mindfulness. Daarnaast heeft ze een opleiding gevolgd tot yogatherapeut waardoor ze ook graag met ademhalingsoefeningen, meditatie en ontspanningsoefeningen werkt. Ze integreert het liefst verschillende benaderingen in haar therapie en stemt dit dan ook op de behoeften van de client af. Ze is gepassioneerd om mensen met hun authentieke zelf te verbinden en ze in contact te laten komen met hun dromen en verlangens. Daarnaast is ze ook erg geïnteresseerd in de dynamiek van menselijke relaties en deze te harmoniseren.

Samantha woont op dit moment in Australië en heeft een passie voor yoga, zelfontwikkeling, natuur en muziek.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.