Sanne Ebbeling - LM-Care

Over Sanne Ebbeling

Sanne Ebbeling is BIG geregistreerd GZ Psycholoog. Zij heeft voornamelijk gewerkt in de Specialistische GGZ. Sanne heeft ervaring in kleinere praktijken, waar zij verschillende problematiek behandelde zoals persoonlijkheidsstoornissen, angststoornissen, depressieve stoornissen en trauma gerelateerde stoornissen. Ook heeft zij ervaring opgedaan bij een angststoornissenkliniek, waarbij zij intensief cliënten behandelde. Ze maakt in haar behandelingen gebruik van verschillende therapierichtingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en Schemagerichte Therapie.

Sanne zoekt naar de best passende behandeling voor een cliënt en zal de behandeling aanpassen aan de individuele behoeften van een cliënt. In haar vrije tijd speelt Sanne graag theater met haar theatergroep. Zij woont samen met haar vriend en heeft drie cavia’s in de woonkamer en drie grote schildpadden in de tuinvijver.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app