Sanne Ebbeling - LM-Care

Over Sanne Ebbeling

Sanne heeft voornamelijk gewerkt in de Specialistische GGZ. Sanne werkt het liefste eclectisch, waarbij zij verschillende soorten interventies uit verschillende behandelvormen pakt en zo aansluit bij jouw hulpvraag. Zij heeft een persoonlijke benadering en weet met haar humor lucht in de behandeling te creëren.

Naast LMcare werkt Sanne bij een angst- en dwangkliniek en zo heeft zij veel ervaring met intensieve trajecten. Ze maakt in haar behandelingen gebruik van verschillende therapierichtingen, waaronder Cognitieve Gedragstherapie, EMDR en Schemagerichte Therapie. Sanne zoekt naar de best passende behandeling voor een cliënt en zal de behandeling aanpassen aan de individuele behoeften van een cliënt.

In haar vrije tijd speelt Sanne graag theater met haar theatergroep. Zij woont samen met haar vriend en heeft drie cavia’s in de woonkamer en drie grote schildpadden in de tuinvijver.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.


Meld je aan Download de app