Home » Onze psychologen » Stella van de Crommert

Stella van de Crommert

Psycholoog MSc

Over Stella van de Crommert

Stella heeft tot 2019 Klinische psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden en heeft daarvoor Toegepaste Psychologie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na haar afstuderen is zij met name werkzaam geweest in de eerstelijnspsychologie als online psycholoog. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze de cursus Cognitieve Gedragstherapie behaald en daarnaast heeft zij gewerkt met o.a. Acceptance and Commitment therapie, oplossingsgericht werken, zelfbeeld en mindfulness.

Stella is iemand die nieuwsgierig is, oprechte interesse heeft en positief is ingesteld met een no-nonsense houding. Ze vindt het belangrijk om een ontspannen sfeer te creëren zodat er ruimte is voor kwetsbaarheid en groei. Samen met jou zoekt ze de weg terug naar jezelf zodat je weer in je kracht komt, om van daaruit weer naar de toekomst te kijken.

In haar vrije tijd houdt Stella van reizen, voetballen, water- en wintersporten en ze heeft een haat-liefde verhouding met yoga en hiken.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.