Home » Onze psychologen » Tisja Daamen

Tisja Daamen

Psycholoog MSc

Over Tisja Daamen

Tisja studeerde in 2016 af (master Klinische Forensische Psychologie) aan de Universiteit van Amsterdam. Na een uitstapje in de richting van arbeid en organisatie, besloot ze drie jaar geleden dat ze graag als behandelaar verder wilde. Zodoende is ze eind 2019 gestart als psycholoog bij een specialistische GGZ, gericht op ADHD bij volwassenen. Hier raakte ze bekend met de behandeling van o.a. zelfbeeldproblematiek, stemmings-, angstklachten en burn-out.

In behandeling streeft Tisja naar nuchtere en gelijkwaardige gesprekken, waarbij de kwaliteiten en het vermogen van de cliënt het uitgangspunt vormt voor de aanpak van de klachten. Hierbij maakt ze gebruik van verschillende invalshoeken, afkomstig uit de cognitieve gedragstherapie, positieve psychologie, mindfulness & ACT.

Tisja woont momenteel in Amsterdam. Daar spendeert ze haar tijd, naast haar werk, aan afspreken met vrienden, sport & yoga, kook-experimenten (niet allemaal even succesvol helaas) en (mini)tripjes, bij voorkeur in de natuur.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.