Home » Onze psychologen » Yvonne Deen

Yvonne Deen

Psycholoog Msc

NIP-nummer
245347

Over Yvonne Deen

In 2005 is Yvonne afgestudeerd als Psychogerontoloog aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na eerst een aantal jaren binnen preventie te hebben gewerkt heeft zij daarna een klinische master gedaan en is gaan werken binnen de specialistische GGZ.

Yvonne houdt van ervarings- en lichaamsgericht werken en heeft daarom aanvullend nog een opleiding haptotherapie en yoga therapie gedaan. Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden en ons lijf kan ons al signalen geven lang voordat mentale problemen zich aandienen. Het helpt als we goed leren luisteren naar wat ons lichaam te vertellen heeft en we daarnaar kunnen handelen.

Yvonne hecht veel waarde aan de therapeutische relatie, is empatisch en stemt goed af op de behoeften van haar cliënten. In haar behandelingen integreert ze lichaamsgerichte technieken, cognitieve gedragstherapie, schematherapie en mindfulness. Behandelingen kunnen zowel in het Nederlands als Engels plaatsvinden.

Samen met haar man en twee jonge kinderen woont Yvonne aan de westkust van Ierland. Ze geeft yoga aan volwassenen en kinderen en is bezig haar eigen eco therapy praktijk op te zetten waarbij sessies veelal buiten in de natuur worden gehouden. In haar vrije tijd houd ze van buiten zijn in de natuur, wandelen, yoga en zee zwemmen.

Is onze behandeling passend bij jou?

Neem dan contact op met lmcare. Meld je hieronder aan en je wordt zo snel mogelijk door ons teruggebeld. Of download de app en plan zelf een gesprek in op een moment dat het jou uitkomt.